Uz novi "punto klasik" garancija tri godine i besplatna registracija

Bez autora
Oct 17 2011

Kompanija Fiat Automobili Srbija pokrenula je danas novu prodajnu akciju ''3, 2, 1… Kreni!", koja će kupcima Fijatovog modela "punto klasik" obezbediti izuzetne pogodnosti. Uz kupovinu ovog popularnog modela, budući vlasnici vozila će dobiti paket koji sadrži produžen garantni rok na tri godine ili 75.000 pređenih kilometara, dva besplatna redovna servisa na 15.000 i 30.000 kilometara, kao i besplatnu registraciju vozila za prvu godinu. Prodajna akcija odnosi se na putničku varijantu "punto klasik" i sve njegove verzije s pogonom na benzin, dizel i TNG (tečni naftni gas), dok model "Punto Van" nije uključen u ovu vrstu ponude. "Punto klasik" je i dalje najpovoljniji automobil na tržištu s početnom cenom od 6.199 evra i uračunatim popustom kroz program staro za novo.

Uz novi "punto klasik" garancija tri godine i besplatna registracijaKompanija Fiat Automobili Srbija pokrenula je danas novu prodajnu akciju ''3, 2, 1… Kreni!", koja će kupcima Fijatovog modela "punto klasik" obezbediti izuzetne pogodnosti.

Uz kupovinu ovog popularnog modela, budući vlasnici vozila će dobiti paket koji sadrži produžen garantni rok na tri godine ili 75.000 pređenih kilometara, dva besplatna redovna servisa na 15.000 i 30.000 kilometara, kao i besplatnu registraciju vozila za prvu godinu.

Prodajna akcija odnosi se na putničku varijantu "punto klasik" i sve njegove verzije s pogonom na benzin, dizel i TNG (tečni naftni gas), dok model "Punto Van" nije uključen u ovu vrstu ponude.
 
"Punto klasik" je i dalje najpovoljniji automobil na tržištu s početnom cenom od 6.199 evra i uračunatim popustom kroz program staro za novo.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik